Yazlık Anaokulu

Belgegeçer : 00264 5027302
WEB https://yazlikanaokulu.meb.k12.tr
Adres : VATAN MAH. 4221. SK. YAZLIK İLKOKULI BLOK NO 4 SERDİVAN / SAKARYA
VİZYON : Çocuklarda doğuştan gelen öğrenme aşkını teşvik eden, bireysel farklılıkları ve gelişim düzeylerini gözönünde bulunduran, özbakım becerilerini ve yeteneklerini geliştiren, yaratıcı ve eleştirel düşünmelerini sağlayan, problem çözen, özsaygısı ve özgüveni gelişmiş, iletişim becerileri kuvvetli, sorumluluklarının farkında, çevre ve toplum bilinci yüksek, mutlu ve sevgi dolu bireyler yetiştirmeye önem veren bir kurum olmak.
MİSYON : Ülkesi için; Yaşamda mutlu, insanlara sevgiyle yaklaşabilen, paylaşımcı, geleceğe umutla bakan, çevresiyle ve kendisiyle barışık, bireysel zenginlikleri ile çağa yön verebilen kendi alanında lider, özgür düşünebilen, Atatürk ilkelerine bağlı bireyler yetiştirmek
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM